Plenul Parlamentului se va reuni marţi. Pe ordinea de zi se află raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului şi raportul CSAT

Plenul Parlamentului se va reuni marţi. Pe ordinea de zi se află raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului şi raportul CSAT

FOTO: Facebook/ Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat că va fi convocat plenul Parlamentului pentru marţi, la ora 15.00, având pe ordinea de zi raportul de activitate al Avocatului Poporului şi raportul CSAT. Dacă va fi finalizat raportul comisiilor, se va lua în discuţie şi Raportul CNA.

Ludovic Orban a anunţat, luni, că s-a decis convocarea plenului comun al Parlamentului, marţi, începând cu orele 15.00. Pe ordinea de zi sunt trecute deja Raportul Avocatului Poporului şi Raportul CSAT.

„În cazul în care se va finaliza raportul Comisiilor reunite privind CNA (...) vom introduce pe ordinea de zi raportul CNA”, a mai declarat Orban.

Întrebat dacă există acord în coaliţie asupra persoanei care să preia funcţia de avocat al poporului, Orban a afirmat: „Am avut discuţii, cu siguranţă vom ajunge la o înţelegere. Suntem pe punctul de a ne înţelege”. 

Anterior, Orban anunţase că în coaliţie s-a decis respingerea Raportului de activitate al Avocatului Poporului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările