Orban, întrebat dacă l-a anunţat Nicuşor Dan că ar vrea să se înscrie în PNL: Nu am avut discuţii pe tema asta

Orban, întrebat dacă l-a anunţat Nicuşor Dan că ar vrea să se înscrie în PNL: Nu am avut discuţii pe tema asta

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă l-a anunţat Nicuşor Dan despre intenţia de a se înscrie în PNL, că nu a vorbit cu acesta despre subiect şi că discuţiile şi înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei şi după au fost legate de problemele şi soluţiile pentru Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am avut discuţii pe tema asta. Discuţiile pe care le-am avut cu Nicuşor Dan şi înainte de a lua decizia şi ulterior deciziei au fost legate de Bucureşti, de problemele Bucureştiului şi soluţiile pe care trebuie să le sprijinim împreună pentru că Primăria Capitalei are nevoie de un parteneriat foarte strâns şi solid cu Guvernul, pentru că multe probleme la Primăria Capitalei depind şi de Guvern. Sunt extrem de mulţumit că în sfârşit avem un partener la Primăria Capitalei cu care putem să dialogăm şi să punem în practică soluţiile la Primărie pe care le-am gândit de comun acord”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat duminică seara la Digi 24 dacă l-a anunţat Nicuşor Dan despre intenţia de a deveni membru al PNL.

Candidatul PNL-USR PLUS Nicuşor Dan a obţinut la alegerile locale de duminică 47,8 % din voturi, profilându-se drept câştigător al Primăriei Capitalei, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS - Avangarde, după prelucrarea datelor centralizate la închiderea urnelor. Primarul în funcţie, candidatul PSD Gabriela Firea, a obţinut 38,2% din voturi, ea fiind urmată de candidatul PMP Traian Băsescu, cu 9,4 % din voturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările