Nicuşor Dan, întâlnire cu Ludovic Orban şi Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Nicuşor Dan, întâlnire cu Ludovic Orban şi Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Candidatul susţinut de USR-PLUS-PNL la Primăria Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit joi dimineaţă cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi apoi au mers impreuna şi s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Aceştia au vorbit despre campania electorală iar Iohannis i-a dat sfaturi în legătură cu Primaria Generală, arată sursele Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Administraţia Prezidenţială a confirmat că preşedintele Klaus Iohannis, preocupat de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, s-a întâlnit cu Nicuşor Dan.
 
„În cadrul discuţiilor, la care a participat şi premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluţiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum şi proiectele de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung. Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administraţia Prezidenţială.
 
„Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan pentru News,ro.
 
Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.
 
Candidatul dreptei la Primăria Capitalei nu a oferit detalii despre conţinutul discuţiilor, susţinând că a nu are acceptul celorlalţi participanţi pentru a furniza aceste informaţii.
 
De asemenea, el nu a precizat a cui a fost iniţiativa acestei întâlniri, motivând că premierul şi preşedintele sunt cei care ar putea da detalii.
 
Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele.
 
 
 
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că mai sunt doar câteva zile până la ”un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următorii patru ani localităţile”. ”Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea”, afirmat Iohannis, precizând că este alegerea fiecăruia dintre noi. Şeful statului a lansat un îndemn pentru participarea la vot.
 
„Au mai rămas doar câteva zile până la un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următorii patru ani localităţile. Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea. Stă în mâinile noastre să alegerm”, a afirmat Klaus Iohannis, precizând că de fiecare în parte depinde dacă vor fi sau nu făcute investiţii în localităţi.
 
Şeful statului a făcut referire la faptul că alegerile locale au fost amânate din cauza pandemiei, iar acum suntem mai pregătiţi decât în iunie pentru a organiza scrutinul în condiţii de siguranţă.
 
„Mă refer la dezinfectarea riguroasă a secţiilor de vot, la crearea unor circuite separate de intrare şi ieşire, la dezinfectarea mâinilor înainte şi după excercitarea votului. Dacă toată lumea va păstra regulile de bază care se rezumă la purtarea corectă a măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei, atunci riscul de infectare în secţii e redus la minimum”, a afirmat şeful statului.
 
„Votul este cel mai important instrument”, a afirmat Iohannis, care a lansat  un îndemn pentru participarea la vot.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările