Miniştrii din viitorul Guvern liberal, convocaţi la Palatul Victoria

Miniştrii din viitorul Guvern liberal, convocaţi la Palatul Victoria

Prermierul Ludovic Orban speră să se ajungă la anticipate. FOTO Mediafax

Premierul Ludovic Orban i-a convocat pe miniştri sâmbătă, la o şedinţă de lucru la Palatul Victoria pentru actualizarea programului de guvernare pe care urmează să îl transmită luni Parlamentului în vederea solicitării votului de învestitură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Ludovic Orban a precizat  sâmbătă, după alegerile de la PNL Bucureşti, că va avea o şedinţă de lucru cu miniştrii demişi, la Palatul Victoria, pentru a reactualiza programul de guvernare. 

Liderul PNL a precizat că modificările trebuie făcute deoarece o parte dintre promisiuni au fost îndeplinite între timp. Noul program ar urma să fie votat luni, în şedinţa conducerii PNL, după care să fie depus la Parlament. 

Premierul a reiterat că liberalii vor merge la votul de învestire a Guvernului Orban 2, dar nu vor vota, pentru ca Guvernul să cadă şi să mai fie nevoie de un singur pas până la anticipate, adică venirea unei alte echipe guvernamentale în faţa Parlamentului. 

Dacă două guverne nu reuşesc să primească votul de încredere în Parlament, preşedintele Iohannis poate dizolva legislativul şi începe procedura pentru organizarea alegerilor anticipate. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: