Tudose, atac la PSD şi ALDE înainte de CEx: „E problema PSD că ALDE are aşa mult faţă de ceea ce reprezintă. Nu se pune problema intrării la guvernare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Tudose, unul dintre liderii Pro România, respinge clar varianta negocierii intrării la guvernare alături de PSD şi ALDE. Eurodeputatul a lansat mai multe săgeţi către cele două formaţiuni.

„... Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât şi pentru PRO România....  E noaptea minţii... Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta şi în condiţiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, e mesajul publicat de Tudose pe contul său de Facebook. 

De altfel, după cum „Adevărul” a scris, Mihai Tudose este printre cei care se opun intrării la guvernare alături de PSD şi ALDE. Pe de altă parte, Victor Ponta a vorbit de posibilitatea susţinerii Guvernului Dăncilă, dar dacă ar fi îndeplinite mai multe condiţii. 

În schimb Gabriel Zetea, vicepreşedinte al PSD, a subliniat că părerea este a lui Tudose, nu a partidului pe care îl reprezintă. „Cei mai războinici au opiniile lor“, a afirmat ironic Zetea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite