Mihai Tudose, atac la PNL după gafa premierului şi gestul primarului care şi-a umilit fiica: „Dezumanizarea liberală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a comentat gafa premierului Ludovic Orban care l-a întrebat ieri pe un bărbat în scaun cu rotile „ce viteză prinde?”, dar şi gestul primarului din din Sângeorz-Băi, Traian Ogâdău, care i-a aplicat o corecţie umilitoare fiicei sale.

„Dezumanizarea liberală

Nu mai ţine de politică. Ţine de lipsă de omenie! Ce altceva e să-ţi umileşti copilul dezbrăcat, să mai şi filmezi abjecţia şi apoi să ai ca singură problemă faptul că relele tratamente au devenit publice? Primarul din Sângeorz-Băi crede că e vorba de alegeri aici. Nu! E vorba de comportamentul lui abuziv şi de semnele de întrebare pe care le ridică despre sănătatea lui mentală. Dacă filmuleţul ăsta ar fi răspândit în Parlamentul European, PNL ar zbura direct la grupul extremist! Asta, dacă nu se delimitează urgent de ”tătuca” de ev mediu. Care dă şi citate din biblie... Suflet mare , de liberal ...Pe aceea cu ,, ochi pentru ochi....” a rumegat-o oare bovina ?

Dar ce aşteptări să ai, când vezi ”empatia” premierului Orban faţă de un om în scaun cu rotile, căruia atât a simţit să-i spună: ”ce viteză prinde?”

Să ne mai mirăm că nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Ori pentru tabletele elevilor, că mâine-poimâine ne întoarcem la aşa-zisa şcoală online? Sau pentru tichetele pentru copii, propuse de dna Turcan în opoziţie şi tăiate la jumătate de aceeaşi dnă Turcan la guvernare?

Ludovic, când te uiţi la sondaje de acum, să ai grijă să întrebi: ”Ce viteză prinde?”

La vale, evident...", scrie Tudose pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite