Marcel Ciolacu, despre Viorica Dăncilă: „Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”. Ce spune despre o revenire a lui Liviu Dragnea în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu/ Facebok
Marcel Ciolacu/ Facebok

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider social- democrat Viorica Dăncilă şi a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că „pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”, dar că el nu se încadrează în această categorie.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Prima TV, dacă a citit cartea Viorică Dăncilă şi a răspuns: „Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în ţiplă, în continuare”. 

Marcel Ciolacu a adăugat că îşi respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialişti, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

„Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că nu el ca lider întocmeşte listele cu candidaţi la Parlament, după ce în spaţiul public au apărut discuţii că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidaţii la Parlamentul României.

„Listele de parlamentari le fac preşedinţii de filiale. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu în cartea-interviu pe care a publicat-o. 

„Am un regret unde se află Liviu Dragnea”

Marcel Ciolacu a mai afirmat că are un regret despre locul în care se află fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, dar că acesta nu l-a sunat din închisoare să îl întrebe dacă îl primeşte în PSD. ”Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid”, a adăugat Ciolacu.

„Am mai avut discuţii cu colegii mei depsre fostul preşedinte, Liviu Dragnea. Am un regret unde se află. Nu sunt un om care mă bucur de răul nimănui, indiferent dacă suntem prieteni sau adversari politici. Eu nu am duşmani. Nu am avut niciodată duşmani şi chiar şi politic, de aceea e posibil să nu cred în excese”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Preşedintele social- democraţilor a mai declarat că liderul partidului ”nu trebuie să fie un topor” şi a apreciat că noul sistem de abordare al PSD este unul eficient.

„Preşedintele partidului nu trebuie să fie un topor, să dea cu barda în copaci. Eu cred că în această perioadă de opoziţie, conducerea PSD trebuie să fie nu o conducere de lătrăi, trebuie să fie o conducere eficientă. Aţi văzut noul sistem de abordare. Am venit la buget cu un buget alternativ, la PNRR venim cu un Program de Redresare şi Rezilienţă alternativ. Fiindcă va veni momentul în care o să le arătăm românilor, uitaţi ce am propus noi atunci, uitaţi ce au făcut ei şi unde s-a ajuns. Am venit cu moţiuni simple pe Vlad Voiculescu. Domnul Rafila a venit şi cu critici, dar a venit şi cu ce ar fi trebuit să facă în cele 50 de zile şi cu ce ar trebui să facă de acum încolo. Nu se poate după un an de zile să îţi aminteşti de bolnavii cronici”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă, totuşi, Liviu Dragnea mai poate face parte din PSD, Ciolacu a declarat că, statutar, acest lucru nu mai este posibil.

„Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid. Nici domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune este că îmi pare rău că în acest moment domnul Dragnea este în închisoare”, a declarat Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă s-ar mai duce la o partidă de pescuit cu Liviu Dragnea, Ciolacu a răspuns că are şi o latură umană.

„Nu îmi cereţi, ca lider, să nu am o parte umană, fiindcă o am. Am fost la pescuit la Belina, o singură dată, împreună cu Sorin Grindeanu. Am înţeles că foarte mulţi politicieni au fost pe la Belina”, a declarat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite