Ciolacu acuză Guvernul de „crimă asupra poporului român“: Să laşi pe drumuri 1 milion de români, să laşi medicii să devină carne de tun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul de ”crimă asupra poporului român”. ”Vă bateţi joc de români, minţindu-i şi ascunzându-le adevărul! Da, voi sunteţi criminali! Şi, da, veţi plăti pentru toate acestea!”, a scris, luni seară, Ciolacu pe Facebook.

”Pentru vremelnicii care conduc astăzi România, luaţi o foaie de hârtie şi notaţi. Iată ce reprezintă o crimă asupra poporului român: crimă este să laşi pe drumuri peste 1 milion de români şi să-i pui apoi să plătească dobândă la dobândă, dacă vor să îşi amâne ratele. Să lucrezi pentru profitul prietenilor şi nu pentru interesul suprem al cetăţeanului, aşa cum ai jurat – tu, slujbaş al statului.

Asta e crimă! Crimă este să ştii că în fiecare oră se închid 90 de firme în România şi tu să blochezi la Curtea Constituţională tocmai legile care ar fi salvat IMM-urile, dar şi locurile de muncă. Crimă este să risipeşti 35 de miliarde din ianuarie până acum, să toci aproape toată rezerva din buffer, să împrumuţi miliarde de euro şi acum să nu acorzi nici cel mai mic ajutor firmelor şi populaţiei afectate de criză. 

Crimă este să dai zero lei în majoritatea judeţelor administrate de PSD pentru achiziţia de echipamente de protecţie, teste şi aparate medicale. Asta e politică meschină, nu este grijă pentru oameni. Pe oameni te răzbuni, nu pe PSD”, a scris, luni seară, Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD afirmă că este ”crimă să laşi medicii să devină carne de tun in faţa virusului, în timp ce tu şi sleahta faceţi achiziţii de milioane şi milioane de euro cu tot felul de buticuri obscure”.

”Crimă este să te foloseşti de necazul unor oameni pe care îi scoţi din carantină să-i plimbi prin toată ţara şi apoi să-i trimiţi la muncă peste hotare. Crimă este să-ţi bagi joc de pensionari şi să le spui că pentru ei nu sunt bani. Să te joci cu viaţa unor oameni în etate care ţi-ar putea fi părinţi...Şi da, cel care fuge ca un laş din Parlament, atunci când virusul era deja în România, pentru că prioritatea sa şi a partidului său erau anticipatele, da, acela este un criminal”, a mai scris Ciolacu.

Liderul PSD susţine că ”cea mai mare crimă pe care o comiteţi zi de zi este să nu testaţi populaţia”.

”Să vă bateţi joc de români, mintindu-i şi ascunzându-le adevărul! Da, voi sunteţi criminali! şi, da, veţi plăti pentru toate acestea”, a mai scris Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite