Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban. FOTO Inqumm Photos / George Călin

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, în deschiderea şedinţei de Guvern, că a fost semnat contractul pentru finanţarea construcţiei Spitalului Regional Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aş vrea să felicit Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Sănătăţii pentru faptul că au reuşit accelerarea procedurilor şi s-a ajuns la un deznodământ fericit şi anume semnarea contractului de finanţare pentru Spitalul Regional Cluj, o investiţie de aproimativ 500 de milioane de euro. La nivelul Comisiei Europene a fost aprobat şi contractul de finanţare pentru construcţia Spitalului Regional Iaşi", a declarat Ludovic Orban, în cadrul şedinţei de Guvern. 
 
Ulterior a intervenit şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.„Astăzi vă anunţ că am semnat contractul de finanţare pentru demararea construcţiei Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, una dintre cele mai mari investiţii din zona de vest a ţării. Investiţia este realizată din fonduri europene, prin Program Operaţional Regional, Axa 14", a completat Ion Ştefan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările