Iohannis, mesaj pentru tinerii liberali: Sunt multe lucruri de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD. Hai să câştigăm toate alegerile care urmează!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, alături de PNL
Klaus Iohannis, alături de PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Şcoala de Vară a TNL, acolo unde a lansat un atac la adresa guvernărilor PSD şi le-a cerut tinerilor liberali să lupte în aşa fel încât PNL să câştige următoarele rânduri de alegeri.

UPDATE Klaus Iohannis, preşedintele României: Pot să mă simt şi eu astăzi un pic din Generaţia Altfel. Sunt bucuros că alături de mine e preşedinele PNL, Ludovic Orban. A făcut o observaţie când am intrat. Ştiţi că nu e prima dată când mă întâlnesc cu tineretul liberal. Am avut chiar onoarea să fiu preşedintele PNL şi de atunci am avut contacte cu TNL. Organizaţia de Tineret de acum e cea mai tare dintre cele pe care le-am cunosct eu. 

Sunt bucuros că am ocazia să vă văd, să vă spun câteva cuvinte. Voi reprezentaţi forţa tânără a celui mai important partid, deocamdată de Opoziţie. Vreau să vă mulţumesc pentru munca la europarlamentare şi la referendum. Fără voi rezultatul nu era acelaşi. Ţin să subliniez că prezenţa tinerilor la referendum, în număr foarte mare, se datoarează şi campaniei făcute de voi şi exemplului dat de voi. 

Ne aflăm în faţa unor bătălii electorale complicate. Vă invit, ca împreună cu mine, să câştigăm toate aceste alegeri. După dezastrul PSD-ist, care a răpit şansa la dezvoltare a României, cetăţenii vor o guvernare care să aducă prosperitate şi bunăstare, iar cu ajutorul vostru o vor avea. 

Vă aici viitori primari, actuali şi viitori parlamentari şi, cu siguranţă, viitori miniştri, şi, poate chiar mai mult. Auzim adesea vorbindu-se despre lipsa de capital uman performant în partide. E argumentul invocat frecvent de acei reprezentaţi ai clasei politice care nu fac pasul înapoi, pentru a permite tinerilor să vină în faţă cu idei noi, cu idei care revigorează spaţiul politic. 

Vă îndemn să nu renunţaţi, urmăriţi-vă obiectivele. Ţara noastră are nevoie mare de tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală. Aveţi obligaţia de a vă implica în viaţa publică. Aveţi organizaţii solide şi aveţi responsabilitatea să redaţi oamenilor încrederea că politica înseamnă să te pui în slujba cetăţeanului şi a interesului public. 

Sunt multe lucruri de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD. Proiectul pe care îl propun românilor e să trăim într-o ţară normală, în care cetăţeanul duce o viaţă sigură. Aveţi între voi exemple de tineri politicieni care au reuşit, Robert, Siegfried, care au reuşit şi azi sunt alături de voi. Am încredere că vă ridicaţi la nivelul aşteptările. Aveţi alături de voi vechi liberali, trecuţi prin bătălii grele. Au suficientă experienţă ca să înţeleagă momentul crucial în care se află România. Învăţaţi cât mai mult de la ei, dar propuneţi-vă să-i depăşiţi. Fiţi preocupaţi de ce se întâmplă în România, în Europa, în politica globală. 

UPDATE Mara Mareş a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este „cel mai mare coşmar al PSD“, precum şi faptul că e un „preşedinte cool“. 

UPDATE Ludovic Orban: Lucrurile vor fi normale în Romnânia prin alegerea lui Klaus Iohannis. Sunt convins că vom depăşi 2 milioane de semnături pentru susţienrea lui IOhannis, în timp ce alţii se laudă că au strâns 200.000 de semnături. Noi am strâns 200.000 de semnături doar în Bucureşti. 

UPDATE Şefa TNL, Mara Mareş, l-a prezentat pe Klaus Iohannis, dar şi pe Ludovic Orban, „viitorul premier al României“. 

UPDATE Klaus Iohannis a ajuns la Şcoala de Vară a Tinerilor din PNL. Tinerii liberali îi scandează numele.

Mai întâi, preşedintele va fi prezent la evenimentul principal din cadrul Şcolii de Vară “Generaţia Altfel” (12-15 septembrie), organizată de Tineretul Naţional Liberal în staţiunea Venus, care va începe la 10:30.

Alături de Klaus Iohannis, se vor adresa celor aproximativ 1.000 de tineri liberali preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, şi liderul TNL Mara Mareş. 

De asemenea, Partidul Naţional Liberal organizează sâmbătă Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud– Est, la Constanţa, începând cu ora 17.00.  Preşedintele României va rosti un discurs în faţa celor 1.300 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

Vor mai lua cuvântul preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedinţii PNL Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu, vicepreşedintele regional Victor Paul Dobre şi preşedinte PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite