Iohannis, după întâlnirea cu premierul Orban: O nouă lege a pensiilor ar fi utilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar şi cu miniştrii Muncii, Mediului şi Tineretului şi Sportului, pentru a discuta despre măsurile ”absolut necesare” care trebuie luate. La final, şeful statului a vorbit despre o nouă lege a pensiilor.

„O nouă lege a pensiilor ar fi utilă în condiţiile în care foarte mulţi pensionari şi conducători de instituţii publice semnalează inegalităţi şi inechităţi, dar asta este o chestiune care nu se rezolvă nici într-o lună, nici în două. Guvernul Orban va face o analiză atentă“, a spus Klaus Iohannis. 

La întâlnirea de la Cotroceni au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi miniştrii Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Marian Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Întrebat, miercuri seară, ce va discuta cu şeful statului, Ludovic Orban a precizat: ”Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate absolut necesare”.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai avut astfel de întâlniri cu reprezentanţi ai Executivului, iar Ludovic Orban a anunţat că întrunirile de lucru vor fi periodice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite