Incendiul de la Matei Balş. Prima reacţie a premierului Florin Cîţu: De această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă

Incendiul de la Matei Balş. Prima reacţie a premierului Florin Cîţu: De această dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă

Prim-ministrul Florin Cîţu.     FOTO: Facebook Florin Cîţu

Prim-ministrul Florin Cîţu a transmis un mesaj în urma incendiului care a avut loc, vineri dimineaţa, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală, prin care anunţă că au fost luate toate măsurile necesare pentru a stabiliza situaţia, iar autorităţile au acţionat eficient şi rapid. Premierul a transmis şi condoleanţe familiilor îndoliate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul premierului:

„În această dimineaţă o tragedie a lovit Bucureştiul. Din păcate, cu victime.

În primul rând transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate. Din primul moment am activat Planul Roşu şi împreună cu Ministerul de Interne şi prefectul municipiului Bucureşti am luat toate măsurile ca situaţia să fie stabilizată rapid.

În acelaşi timp au fost identifcate locuri în alte spitale din Bucureşti unde au fost transferaţi imediat mai mulţi pacienţi. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiţii sigure.

Un lucru este cert, de aceasta dată reacţia autorităţilor a fost eficientă şi rapidă. Despre cauze şi responsabili discutăm după ce avem toate informaţiile.” a scris acesta pe pagina de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările