Gura păcătosului adevăr grăieşte „TAROM, ca şi multe alte companii, nu au fost căpuşate numai pe timpul guvernării PSD”

Gura păcătosului adevăr grăieşte „TAROM, ca şi multe alte companii, nu au fost căpuşate numai pe timpul guvernării PSD”

Claudia Ţapardel. FOTO Arhivă personală

Fostul europarlamentar Claudia Ţapardel a recunoscut în cadrul unei intervenţii televizate că TAROM a fost „căpuşată”inclusiv în timpul guvernării PSD, nu doar în perioade în care s-au aflat la putere alte forţe politice.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Să ştiţi că, din păcate, această companie (TAROM, n.red.), ca şi multe altele, nu au fost căpuşate numai pe timpul guvernării PSD, ci este o cutumă şi o tradiţie care se întâmplă în multe alte companii...”, a declarat Claudia Ţapardel, într-o intervenţie la Digi24.

„Deci recunoaşteţi că PSD a căpuşat această companie”, a intervenit deputatul USR Cristina Prună. „Indiferent de guvernările care au existat, mai ales în guvernările de dreapta. Şi o să vă dau nişte exemple, n-o să dau acuma, ca să nu monopolizez emisiunea, de nişte colegi de la dumneavoastră”, a fost replica fostului europarlamentar al PSD. 

DNA anchetează în prezent neregulile de la TAROM, în condiţiile în care mai mulţi angajaţi au vorbit de presiuni politice şi posibile abuzuri. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: