FOTO Violeta Alexandru a încercat să candideze şi la Senat şi la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Alexandru - FOTO Eduard Enea
Violeta Alexandru - FOTO Eduard Enea

Ministrul Muncii Violeta Alexandru şi lider al PNL Bucureşti a vrut să candideze pentru un mandat la Camera Deputaţilor, cât şi pentru unul la Senat, potrivit informaţiilor obţinute de News.ro. Un document al filialei Sector 1 din 15 octombrie, buletinul de vot prin care organizaţia îşi alegea candidaţii, la întrebările privind cine ar trebui să candideze la alegerile generale, Violeta Alexandru este trecută pentru un mandat la ambele Camere.

Violeta Alexandru este a doua pe lista candidaţilor PNL la Bucureşti, după preşedintele partidului Ludovic Orban. Lista la Senat, în Capitală este deschisă de Florin Cîţu. 

Ministrul Muncii s-a arătat nemulţumită în cercurile interne ale PNL în legătură cu faptul că Florin Cîţu deschide lista la Senat, în Bucureşti, au adăugat surse politice pentru News.ro.

Conform legii 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, poate fi o singură candidatură fie pentru un mandat de senator, fie pentru unul de deputat.

„O persoană poate candida fie pentru un mandat de deputat, fie pentru un mandat de senator şi numai într-o singură circumscripţie electorală”, arată legea în vigoare.

FOTO News.ro

liste pnl bucuresti
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite