Flutur, despre Elena Udrea: Ne-au despărţit drumurile. Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă
Elena Udrea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / Arhivă

Preşedintele interimar al PNL Gheorghe Flutur afirmă că nu a mai vorbit de mai mulţi ani cu Elena Udrea, „dar este aproape de neexplicat ce s-a întâmplat”. „Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor, să spun aşa”, susţine el.

Flutur a fost întrebat, vineri seară, la Antena 3, despre plecarea Elenei Udrea din ţară, în ziua în care a fost condamnată.

„Nu cunosc, nici nu pot să înţeleg aceste lucruri, până la urmă Justiţia îşi face datoria şi este cel mai bun lucru care se întâmplă, chiar dacă au apărut aceste sincope, am văzut că şi Justiţia şi Poliţia şi faptul că suntem ţări vecine, membre în Uniunea Europeană, a fost o promptitudine de acţiune în această direcţie. Cred că va trebui să lămurească aceste lucruri, dar este aproape de neexplicat ce s-a întâmplat, din punctul meu de vedere, de neînţeles", a declarat el.

El a afirmat, răspunzând unei întrebări, că nu a vorbit de „mulţi ani” cu Elena Udrea.

„A fost PMP, a plecat...”, a arătat Flutur.

Întrebat ce s-a întâmplat cu Elena Udrea, Flutur a declarat: „Nu-mi dau seama. Ne-au despărţit drumurile atunci când au plecat în PMP şi de atunci n-am mai vorbit niciodată. De aia spun că e foarte greu de înţeles şi (...) pentru mine ca om politic din acest punct de vedere sunt de-a dreptul şocat, de când am aflat aceste lucruri şi până la urmă e un fel de regret aşa, pentru că nu pot să înţeleg şi m-am disociat total de această chestiune”.

Întrebat, de asemenea, dacă se ştia la acea vreme în partid despre astfel de fapte, el a replicat: „Nu, eu atunci eram mai mult în teritoriu, veneam mai puţin la Bucureşti, dar nu puteai să întrezăreşti aşa ceva. Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor, să spun aşa".

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost reţinută, joi, pentru 24 de ore de poliţia bulgară, în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile române, transmite agenţia bulgară BTA.

Un fost ministru român a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţia bulgară joi, a anunţat Ministerul de Interne.

Elena Gabriela Udrea, care a fost ministru al dezvoltării regionale şi turismului din 2009 până în 2012, a fost reţinută în urma unui mandat european emis de poliţia română, de oprire a unui vehicul care intră în Bulgaria.

Autorităţile române au spus că în maşină se afla o româncă condamnată la şase ani de închisoare pentru corupţie. Ministerului de Interne bulgar i s-a cerut să oprească cetăţeanul român să părăsească ţara sau să evadeze.

Femeia a fost reţinută în apropierea punctului de control Kulata, la graniţa Bulgariei cu Grecia, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române.

Poliţia bulgară a fost informată că Udrea a acţionat astfel încât să obţină peste 12 milioane de lei româneşti şi 1,1 milioane de euro de la mai multe firme, mai scrie BTA. 

Elena Udrea era dată în urmărire după ce a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite