Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis că va racola parlamentari PSD şi nu a reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că Victor Ponta ”i-a promis lui Klaus Iohannis că va racola parlamentari PSD şi nu a reuşit”. În plus, Fifor afirmă că Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. ”Victore, eşti şi ai fost mereu nu pro România, ci pro trădare”, a mai spus Fifor, relatează news.ro

”Am înţeles că Victor Viorel Ponta suferă câteva dezamăgiri pe care le exihibă, unde altundeva decât pe Facebook (locul unde face politică în mod curent şi de unde şi-a dat chiar şi demisia din PSD). Victor Viorel spune că este dezamăgit de PSD, dar, de fapt, marea lui tristeţe este că i-a promis lui Klaus Iohannis că va racola parlamentari PSD şi nu a reuşit. Nu doar că nu a reuşit, dar au şi plecat de la el din partid. Ca urmare, i-a strâns să-i numere. Zice că i-au ieşit 30. Eu ştiu că sunt mai puţini, dar nu mai contează acum. Ceea ce contează este că tentativa de lovitură de partid, gândită împreună cu Iohannis, a eşuat. Ghinion” a scris, miercuri seară, pe Facebook, Mihai Fifor.

Aceasta a afirmat că nu ar fi mirat caîncepând de mâine ”înainte chiar ca moţiunea să pice, să se ceară din nou în alianţă cu PSD, să-şi aducă aminte că a fost pesedist, înainte de a fi trădător”.

”Acesta este Victor Viorel. Un politician care şi-a construit cariera pe trădări şi uitări. L-a trădat pe mentorul său, cel care l-a dus de mână, la PSD, Adrian Năstase, pe urmă a trădat PSD cu Băsescu, l-a trădat pe Geoană pe care nici nu l-a votat, deşi îi era purtător de cuvânt, l-a trădat pe Crin Antonescu. I-a trădat pe toţi cei care l-au ajutat sau i-au fost parteneri. Din acest motiv, Victore, nu mai convingi pe nimeni (în afară de Tăriceanu, care regretă amarnic), nici măcar pe propriii parlamentari. Tu eşti şi ai fost mereu nu pro România, ci pro trădare”, a mai scris Fifor.

Şi Viorica Dăncilă l-a atacat, miercuri seară pe Victor Ponta şi l-a acuzat de trădare.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, îl critică dur pe fostul lider al PSD Victor Ponta, spunând că acesta “urăşte şi vrea să distrugă PSD”, Dăncilă susţinând că Ponta nu este dorit de partid, pe motiv că este lispit de credibilitate şi de loialitate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite