Fifor: Vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în ţară? Liberalii nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD

Fifor: Vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în ţară? Liberalii nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD

FOTO Inquam

Vicepremierul Mihai Fifor a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că USR este un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, iar liberalii nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD la guvernare.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a spus despre USR că este un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, iar despre liberali că nu vor fi capabili să menţină creşterile obţinute de PSD la guvernare.

”Vreau să vă întreb, retoric desigur, dacă vedeţi un alt partid în stare să facă ordine în această ţară, să fie aproape de oameni, să fie alături de toţi români, în afară de Partidul Social Democrat. Haideţi să le luăm pe rând. Uniunea Salvaţi România - un partid fără experienţă, cu oameni care nu reuşesc să se înţeleagă între ei, nici măcar atât cât să facă o echipă, încă se ceartă cine să le fie preşedinte, cine să le fie candidat şi nici nu cred că sunt convinşi de lucrurile pe care le fac. Credeţi că o să se înţeleasgă cu toţi românii şi o să înţeleagă ce îi trebuie acestei ţări? Răspunsul este desigur nu. Credeţi că liberalii au capacitatea de a menţine măcar creşterile pe care Partidul Social Democrat le-a reuşit la guvernare? Răspunsul este tot nu. Credeţi că vor lucra bine în instituţii cu oamenii pe care deja îi ponegresc, îi jignesc şi îi ameninţă că îi dau afară. Nu. Soluţiile lor de guvernare au fost promovate chiar zilele trecute printr-o ameninţare: vă tăiem salarii, tăiem pensii, vă luăm voucherele, luăm subvenţiile şi să vă luăm cam tot ce mai aveţi”, a declarat Mihai Fifor.

Ministrul Fifor s-a referit în discursul său la cazul Caracal şi la măsurile luate, referindu-se inclusiv la elaborarea unui cadru normativ pentru combaterea fenomenului criminalităţii.

”Toate aceste prevederi sunt finalizate, iar Partidul Social democrat va merge cu ele în Parlament chiar săptămâna viitoare. Vom opera schimbări în selecţia şi pregătirea oamenilor din sistem. Dacă vrem să avem un sistem de luptă cu criminalitatea bine pus la punct, va trebui să avem grijă ca pe termen lung să investim în pregătirea profesională a oamenilor şi în stimularea lor. Criminalitatea va primi cea mai hotărâtă ripostă din partea Guvernului Dăncilă, din care fac parte, şi acest lucru vi-l pot garanta cu toată responsabilitatea”, a afirmat Fifor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: