VIDEO Dumitru Buzatu, după ce l-a făcut „tembel” pe un vasluian care l-a huiduit: Nu, nu regret nimic. Dacă rage acolo ce poate fi ăla?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Buzatu FOTO Mediafax
Dumitru Buzatu FOTO Mediafax

După ce de Ziua Naţională a jignit un vasluian care l-a huiduit folosind apelativul „tembel”, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a afirmat miercuri că nu regretă modul în care s-a adresat. Acesta a subliniat că a făcut „eforturi extraordinare” pentru a organiza „în mod solemn” sărbătoarea naţională „ şi vine unul si rage acolo. Păi, dacă rage acolo, ce poate să fie ăla?”, a precizat social-democratul.

„Da, îmi menţin afirmaţia aceasta pentru că de ani de zile fac eforturi extraordinare să organizăm în mod solemn sărbătoarea naţională a României. Facem tot ce e omenşte posibil pentru a cinsti memoria celor care au luptat pentru idealul naţional şi pentru a transmite celor mai tineri elementele principale ale credinţei în naţiunea română. Şi vine unul si rage acolo. Păi, dacă rage acolo, ce poate să fie ăla? Nu, nu, nu regret nimic", a declarat Buzatu, miercuri, întrebat de jurnalişti dacă regretă jignirile.

După ce şi-a rostit discursul în Piaţa Civică din Vaslui, în faţa a mii de oameni, preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, a fost huiduit de mai multe persoane.

Atitudinea contestatarilor săi l-a nemulţumit pe liderul PSD. La rândul lui, acesta nu s-a putut abţine şi a răspuns cu o jignere la adresa unuia dintre protestatari: „măi, tembelule, măi!”.

Niciunul dintre oficialii prezenţi nu i-au zis nimic lui Buzatu pentru derapajul de la eveniment.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite