Dragnea ameninţă Pro România şi pe Ponta: Până acum au zburdat, au postat. De azi ne ocupam şi de ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis un mesaj foştilor membri PSD care au plecat la partidul lui Victor Ponta şi au criticat apoi partidul social-democrat, subliniind că „de astăzi o să ne ocupăm şi de ei”.

Aflat la Conferinţa de alegeri a PSD Caraş-Severin, Dragnea a precizat sâmbătă că a primit ameninţări  şi a spus despre partidul lui Victor Ponta că este „construit, gândit şi conceput de securişti.

Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă ameninţe, mi-au presat copii şi îi ameninţă în continuare, nu a ţinut. Şi-au dat seama că nu merge numai din interior şi au descoperit nişte acoperiţi care au început să devină dintr-o dată supăraţi", a declarat Liviu Dragnea, citat de Hotnews.

Totodată, şeful PSD a ameninţat că se va ocupa de cei care au plecat din PSD şi s-au alăturat în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

„Să revenim la băieţii din partid care au devenit dintr-o dată supăraţi. Eu le transmit ceva - până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti, ce afaceri se învârt, şi despre vedetele care se urcă pe nişte liste şi despre foşti prim-miniştri care acum sunt plus, minus. Românii vor să ştie adevărul”, a adăugat Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite