Daniel Zamfir, despre votul din diaspora: „Propaganda continuă: n-au reuşit în 15 ani, mai vor 5”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul senator ALDE Daniel Zamfir a scris sâmbătă pe Facebook că ceea ce se întâmplă acum în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în contextul prezenţei masive a diasporei la vot (până la ora 23 votaseră peste 360.000 de români) nu este nimic nou faţă de acum 10 ani, când Traian Băsescu câştiga alegerile.

Daniel Zamfir, care în octombrie demisiona din ALDE, exprimându-şi dezamăgirea faţă de preşedintele formaţiunii politice, Călin Popescu-Tăriceanu, care a ales alianţa cu Pro România, a denunţat clişeul cu care de 15 ani încoace partidele de dreapta câştigă alegători mai ales în diaspora.

”15 ANI, ACELASI CLISEU:#CIUMAROSIE

Exact acum 10 ani se întâmpla acelaşi lucru. Diaspora ne-a mai pricopsit încă 5 ani cu Basescu. De 15 ani preşedinti de #dreapta folosesc aceeaşi propaganda cu #ciumarosie care nu-i lasă pe ei, mari iubitori de ţară şi mai ales de români plecaţi în pribegie, să-i aducă acasă. Propaganda continuă: n-au reuşit în 15 ani, mai vor 5”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

„Nu plec din ALDE dar spun ferm ca in ciuda neintelegerilor din guvernare si lucrurilor incorecte fata de ALDE nu vad de ce sunt mai frecventabili Ponta-Tudose-limbric decat Dancila-Teodorovici-Fifor”, spunea Daniel Zamfir în septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite