Daniel Băluţă a depus jurământul. Ce promisiuni a făcut la startul noului mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Băluţă
Daniel Băluţă

Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, şi membrii noului Consiliu Local au depus astăzi jurământul de învestitură. Cremonia a avut loc în cadru restrâns, din cauza pandemiei, în sala de consiliu local din cadrul Primăriei Sectorului 4. Cum arată garniturile politice ce vor decide soarta zonei de sud în următorii 4 ani.

Primarul Daniel Băluţă a declarat că va lua măsurile necesare pentru a limita extinderea epidemiei de COVID-19. „Este cel mai important să fim sănătoşi şi sunt convins că împreună, atât Consiliul Local, cât şi aparatul Primăriei, vom lua măsurile necesare pentru a limita extinderea acestei epidemii de coronavirus, vom lua măsurile care-i vor determina pe oameni să se simtă în siguranţă, iar problemele de sănatate pe care aceasta epidemie le generează să fie limitate", a spus Daniel Băluţă.

Edilul a arătat, totodată, că va continua proiectele începute. „Vă asigur că toate proiectele pe care le-am început vor continua, că în acest mandat vom termina clinica universitară de stomatologie, că în acest mandat vom avea cu siguranţă în Sectorul 4 o nouă staţie de metrou, că în acest mandat vom realiza în principiu toate lucrurile pe care le-am promis în această campanie electorală", a dat asigurări Daniel Băluţă.

Acesta şi-a exprimat convingerea că noul Consiliu Local va fi unul dintre cele mai performante şi a opinat că nu este relevantă apartenenta consilierilor locali la un partid sau la altul.

„Aveţi o reprezentare a opiniei cetăţenilor şi este normal şi este corect ca împreună să putem să generăm pentru comunitatea noastră proiecte importante, iar în 2024 să avem bucuria de a constata pe de o parte că în Sectorul 4 e mult mai bine decât în acest moment, că în Sectorul 4 vom reuşi să menţinem sub control şi să eliminăm împreună cu celelalte instituţii ale statului român efectele pe care aceasta pandemie le are (...) şi poate mai presus decât orice, să devenim şi mai mândri că muncim, iubim şi trăim în Sectorul 4. (...) Sunt convins că împreună, prin colaborare, prin măsuri inteligente şi echilibrate, vom reusi să construim. (...) Oamenii sunt interesaţi de rezultate şi sunt convins că împreună, fie că suntem de la PSD, ca suntem de la PPU-SL, că suntem de la USR, de la PLUS, de la PMP, de la PNl, de oriunde, sunt convins că împreună vom reuşi să facem aceste lucruri. (...) Acesta sunt convins ca va fi unul dintre cele mai performante Consilii Locale şi vom avea împreună un mandat de excepţie", a declarat Daniel Băluţă.

Primarul le-a mulţumit locuitorilor Sectorului 4 care l-au votat pentru un nou mandat. „Asta înseamnă extrem de mult pentru mine şi mă obligă să fac mult mai mult decât am făcut până în acest moment. (...)”, a mai afirmat Băluţă.

Acesta a adresat mulţumiri şi echipei Sectorului 4. „Avem o echipă de oameni extrem de inimoşi, extrem de devotaţi şi extrem de motivaţi. (...) Rezultatele muncii lor astăzi se văd pe stradă, (...) se văd în creşterea gradului de siguranţă pe care astăzi oamenii îl au, se văd în creşterea gradului de bunăstare pe care-l au familiile din sectorul 4", a adăugat primarul.

Reamintim că în 27 septembrie, Daniel Băluţă a fost reales primar al Sectoruluiu 4 cu votul a aproape 58 la sută din numărul total al oamenilor care au mers la vot. În ceea ce priveşte componenţa noului Consiliul Local, aceasta este următoarea: PSD – 11 mandate, USR-PLUS – 9 mandate, PNL – 5 mandate, PMP – 2 mandate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite