Dăncilă: Vom merge în Parlament pentru remaniere, dar nu când ne spun alţii, ci când considerăm noi. Aşteptăm moţiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Guvernul va merge în Parlament pentru un vot de încredere, dar când vor ei, după moţiunea de cenzură.

„Nu am văzut precizat în comunicatul CCR faptul că suntem obligaţi de Curte să mergem în Parlament. Vom merge când considerăm noi, nu când ne spun alţii“, a declarat Dăncilă, subliniind că nu e forţată să meargă cu Guvernul în Parlament pentru un nou vot de încrede. 

De asemenea, premierul a declarat că e de părere că moţiunea de cenzură nu va trece.  „Aşteptăm moţiunea de cenzură. E atributul Opoziţiei. Vom merge şi am convingerea că vor fi oameni responsabili care nu vor vota“, a punctat Dăncilă.

„Nu susţinem  un mandat pentru Laura Codruţa Kovesi. Mi se pare o abordare firească: atunci când există suspiciuni, trebuie să lămurească aceste lucruri, pe urmă să ocupe această funcţie. Îmi menţin poziţia“, a subliniat Dăncilă. Mai mult, premierul a precizat că Luminiţa Odobescu va vota împotriva lui Kovesi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite