Dăncilă, la începutul şedinţei Guvernului: Toţi cei care nu şi-au făcut datoria vor fi aspru sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă. FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern, că a trimis o echipă a Corpului de Control la MAI. Guvernul va lua măsurile necesare pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de agresiune, viol, privare de libertate şi crimă, a precizat Dăncilă.

„Am trimis încă de ieri Corpul de Control pentru verificarea modului în care au acţionat structurile MAI, dar şi relaţionarea cu celelalte instituţii în situaţii de urgenţă. Românii trebuie să continue să creadă în MAI. Este datoria acestei structuri să asigure siguranţa oamenilor. Avem în MAI mulţi profesionişti, oameni care îşi fac datoria şi se bucură de respect şi apreciere, însă toţi cei pentru care nu primează interesul cetăţeanului trebuie să plece.“, a declarat premierul României.  

De asemenea, Viorica Dăncilă a subliniat că cei vinovaţi vor fi pedepsiţi. „Toţi cei care nu şi-au făcut datoria vor fi aspru sancţionaţi, iar acest Guvern va lua toate măsurile necesare pentru înăsprirea pedepselor în cazuri de agresiune, viol, privare de libertate şi crimă”, a completat premierul, în debutul şedinţei de Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite