Dăncilă, după Congresul PSD: Continuăm să facem bine românilor. Am arătat cât suntem de uniţi

Dăncilă, după Congresul PSD: Continuăm să facem bine românilor. Am arătat cât suntem de uniţi

Viorica Dăncilă a postat sâmbătă seară un mesaj pe Facebook în care a afirmat că PSD a demonstrat la Congres că e unit şi pregătit să câştige alegerile prezidenţiale, pentru a „continua să facă bine românilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mulţumesc colegilor pentru susţinerea manifestată atât de frumos şi de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniţi şi de hotărâţi să câştigăm aceste alegeri! Am arătat că ne înţelegem misiunea şi că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim. Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credinţă nestrămutată în destinul acestei ţări, în oameni, în dorinţa fiecăruia de a trăi mai bine aici, în ţara lui!”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.
 
PSD a validat-o în Congresul de sâmbătă pe Viorica Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: