Conferinţă de presă cu îmbrânceli. Nicuşor Dan şi viceprimarul PSD au fost la un pas de bătaie FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Nicuşor Dan i-a cerut lui Aurelian Bădulescu să respecte distanţa de 2 m. Bădulescu a refuzat, apoi Nicuşor Dan l-a împins. „Acest individ mă împinge cu o violenţă ieşită din comun“, s-a victimizat Bădulescu, care comenta  fiecare propoziţie rostită de candidatul dreptei. 

GALERIE FOTO

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

image

Foto: INQUAM PHOTOS

„Cât tupeu!“, a răspuns Aurelian Bădulescu, care a venit cu un mic dulap, reproşându-i lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

Aurelian Bădulescu a adus un dulap la conferinţa lui Nicuşor Dan, care l-a aruncat într-un şanţ

Aurelian Băduleascu a intrat în conflict şi cu un cetăţean, care i-a eproşat că nu a făcut nimic timp de patru ani. ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. 

Bădulescu l-a acuzat pe bucureştean că a fost plătit de USR. ”Dă, bă, banii înapoi!”, i-a reproşat viceprimarul. 

Mai mulţi angajaţi ai PMB, printre care şi directorul STB, au venit alături de viceprimarul Bădulescu pentru a bruia conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan din Prelungirea Ghencea

    

Alexandru-Hazem Kansou e fost consilier municipal din partea PNL, care a votat bugetul Capitalei propus de Gabriela Firea, împotriva deciziei PNL. Kansou a fost dat afară din PNL, iar Gabriela Firea l-a numit  director al STB (fosta RATB).

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei a explicat, la Adevărul Live, de ce a dispărut din spaţiul public în timpul pandemiei. Nicuşor Dan susţine că programul demarat de Gabriela Firea pentru testarea bucureştenilor e doar un exerciţiu de PR. Fondatorul USR a precizat că discută des cu liberalii, însă cu liderii Alianţei USR-PLUS nu a mai vorbit de mult timp.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite