Conferinţă de presă cu îmbrânceli. Nicuşor Dan şi viceprimarul PSD au fost la un pas de bătaie FOTO VIDEO

Conferinţă de presă cu îmbrânceli. Nicuşor Dan şi viceprimarul PSD au fost la un pas
de bătaie FOTO VIDEO

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Nicuşor Dan i-a cerut lui Aurelian Bădulescu să respecte distanţa de 2 m. Bădulescu a refuzat, apoi Nicuşor Dan l-a împins. „Acest individ mă împinge cu o violenţă ieşită din comun“, s-a victimizat Bădulescu, care comenta  fiecare propoziţie rostită de candidatul dreptei. 

GALERIE FOTO

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.
 
Foto: INQUAM PHOTOS
„Cât tupeu!“, a răspuns Aurelian Bădulescu, care a venit cu un mic dulap, reproşându-i lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.
 
Aurelian Bădulescu a adus un dulap la conferinţa lui Nicuşor Dan, care l-a aruncat într-un şanţ
 
Aurelian Băduleascu a intrat în conflict şi cu un cetăţean, care i-a eproşat că nu a făcut nimic timp de patru ani. ”M-am săturat de incompetenţa voastră! Ce-aţi făcut 4 ani? Vă bateţi joc de noi!”. 
 
Bădulescu l-a acuzat pe bucureştean că a fost plătit de USR. ”Dă, bă, banii înapoi!”, i-a reproşat viceprimarul. 
Mai mulţi angajaţi ai PMB, printre care şi directorul STB, au venit alături de viceprimarul Bădulescu pentru a bruia conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan din Prelungirea Ghencea
    
 
Alexandru-Hazem Kansou e fost consilier municipal din partea PNL, care a votat bugetul Capitalei propus de Gabriela Firea, împotriva deciziei PNL. Kansou a fost dat afară din PNL, iar Gabriela Firea l-a numit  director al STB (fosta RATB).
 
Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei a explicat, la Adevărul Live, de ce a dispărut din spaţiul public în timpul pandemiei. Nicuşor Dan susţine că programul demarat de Gabriela Firea pentru testarea bucureştenilor e doar un exerciţiu de PR. Fondatorul USR a precizat că discută des cu liberalii, însă cu liderii Alianţei USR-PLUS nu a mai vorbit de mult timp.
 

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
  • FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: