Ciucă, despre coaliţia PNL-PSD: Când s-a format au fost multe semne de întrebare. Astăzi se dovedeşte că a fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă, alături de ceilalţi lideri ai Coaliţiei FOTO Arhivă
Nicolae Ciucă, alături de ceilalţi lideri ai Coaliţiei FOTO Arhivă

Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat că, în ciuda semnelor de întrebare care au existat la formarea coaliţiei de guvernare PNL-PSD-UDMR, astăzi „se dovedeşte că a fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili”.

„Anul trecut când s-a format această coaliţie au fost multe semne de întrebare, puţini au fost cei care s-au aşteptat să realizăm un astfel de demers politic, astăzi se dovedeşte că a fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili, care au înţeles că avem nevoie de stabilitate politică şi de decizii şi programe politice coerente prin care să putem trece ţara prin criză”, a declarat premierul Ciucă, luni, la Radio România Actualităţi.

Nicolae Ciucă a mai punctat că singura soluţie sunt investiţiile, dată fiind criza economică din prezent, pe cale să se adâncească: „Ceea ce doresc să subliniez este faptul că în acest moment pentru a putea să protejăm economia şi locurile de muncă avem nevoie ca mediul de afaceri, antreprenorii români să fie sprijiniţi şi aş dori să înţelegem această perioadă ca fiind efectiv îndreptată spre a asigura stabilitatea şi pe cât posibil dezvoltarea economiei ţării noastre. Am avut dese întâlniri cu investitori români şi străini”, a afirmat premirul României, care a adăugat că nu a fost crescută nicio taxă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că înainte de guvernul PSD-PNL-UDMR s-a încercat un guvern minoritar care din punctul lor de vedere era la fel de dezastruos. „S-au aşezat lucrurile foarte repede, ţinând cont de contextul care ne împingea. (..) Nu şi-a dorit domnul Iohannis această coalţie, românii au hotărât”, a mai spus el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite