Primarul Sectorului 6, despre echipa Orban: Aşa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei. Publicaseră in timp ce discutam un articol mincinos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciucu FOTO Facebook
Ciprian Ciucu FOTO Facebook

Primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu acuză echipa care îl susţine pe Ludovic Orban din Primărie că publicarea unui „articol mincinos într-o publicaţie”. Potrivit primarului, acest lucru s-ar fi întâmplat chiar în timpul discuţiilor cu privire la alegerile interne ale partidului.

„Aşa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei, să îmi facă aşa ceva oamenii cu care în ultimii doi ani m-am însoţit, proprii mei colegi, chiar Violeta. Astăzi ne-am întâlnit ca între oameni civilizaţi să discutăm şi să convenim cum organizăm alegerile de sâmbătă. Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte sa fi convenit toate detaliile, deşi discuţia nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzaţiile cum că eu as vrea să "controlez" voturile, deşi ni se făcuseră fel şi fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidenţialitatea votului şi altele. Incredibil! Eram 8 oameni în camera aceea, 4 din echipa mea. Adică îşi asumasera din start acest gest urât? Îl premeditaseră? Ei publicaseră in timp ce discutam un articol mincinos într-o publicaţie on-line în care au cont direct cu username şi parolă, (deci fără să treacă prin filtrul redacţiei) au trimis repede (tot în timpul discutiilor!!!) articolul (care reflecta clar discuţiile noastre, dar fals) la presă şi pe grupurile lor de whatsapp”, a transmis Ciprian Ciucu pe Facebook. 

El a explicat că nu a mai întâlnit aşa ceva şi nu ăsta este modul în care face politică. „Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu aşa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuţiile private dar pe invers? În faţa acestui gest urât ne-am retras din discuţii cu privire la organizare, până la momentul în care vom primi scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. În acest moment echipa mea nu are oameni în comitetul de organizare, în comisia de numărare a voturilor şi nimic nu a fost agreeat, fiindu-ne impuse exclusiv regulile decise unilateral de către contracandidaţii noştri. Nu-i nimic, am câştigat şi alte alegeri în care adversarii au jucat murdar şi i-am învins la diferenţe pe care nu le credeau posibile. Pentru că eu intru în competiţie curat şi validat de luptele mult mai grele pe care le-am câştigat”, a mai transmis el. 

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a venit cu explicaţii privind candidatura sa la şefia PNL Bucureşti, ca parte a echipei Cîţu, după ce anterior semnase inclusiv un protocol de colaborare cu Ludovic Orban, lider la adresa căruia aruncă mai multe săgeţi referitoare la modul cum a condus negocierile pentru alegerile locale din 2020. „Acum pot să vă spun şi un lucru, poate vi se va părea ciudat. Chiar cu vreo două zile înainte să decid că voi merge împreună cu echipa lui Florin Cîţu, am avut o discuţie cu echipa lui Ludovic Orban şi am semnat un protocol de susţinere reciprocă. Ideea era ca Violeta Alexandru să se retragă şi câştigam en fanfare alegerile din PNL Bucureşti”, a transmis el. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite