Ciolacu: Partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un congres. Îmi doresc în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu

Ciolacu: Partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un congres. Îmi doresc în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu

Foto INQUAM PHOTOS

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, vineri seară, că partidul trebuie să aibă o conducere aleasă la Congres înaintea alegerilor din acest an. Ciolacu a reafirmat că va candida şi a precizat că îşi doreşte ca din echipa sa să facă parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Trebuie să îşi dorească şi ei”, a declarat Ciolacu, precizând că Gabriela Firea şi Olguţa Vasilescu au anunţat deja că îşi doresc să facă parte din echipa sa.

”Toţi colegii au aceeaşi părere, în alegeri, partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un congres care îşi va asuma alegerile parlamentare şi locale. Nu ştiu cât de curând vor avea loc alegerile, se vehiculează 27 septembrie, noi suntem de acord, dar se vehiculează o stare de alertă până în 15 iulie”, a afirmat, vineri, seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Acesta a reafirmat că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD.

”Da, candidez la funcţia de preşedinte la Congres, pe moţiune, cum se spune, cu echipa şi un proiect politic. În urma vizitelor pe care le-am avut prin ţară, am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să reprezinte un anumit domeniu astfel încât am închis şi această... Îmi doresc în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu, dar trebuie să îşi dorească şi ei. Doamna Firea, doamna Vasilescu au anunţat că îşi doresc şi ele”, a mai declarat Ciolacu.

Acesta a vorbit şi despre aleianţe în vederea alegerilor: ”Mi-as dori o alianţă de stânga cu Pro România şi ALDE cu accente liberale. Să fie o alternativă clară la actuala dreaptă. Condiţia a fost de a veni cu un program coerent de guvernare”.

Data Congresului PSD nu a fost stabilită, Ciolacu afirmând în repetate rânduri că va avea loc la finalul stării de alertă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările