Ciolacu: Anul viitor FMI va veni în România, iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele

Ciolacu: Anul viitor FMI va veni în 
România, iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi 
impozitele

Imagine: Mediafax

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu afirmă că în luna ianuarie-februarie a anului viitor FMI va veni în România,  iar „ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele”. Ciolacu afirmă că premierul ar trebui să prezinte Parlamentului un plan de redresare economică, având în vedere că datoria publică a trecut de 50%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi seară, la Antena 3, dacă Guvernul urmează să majoreze taxele şi impozitele şi a afirmat: „În luna ianuarie-februarie a anului viitor, FMI va veni în România, iar ei vor avea pe cine să dea vina că vor mări taxele şi impozitele”.
 
Liderul PSD susţine că „nu ne mai putem îndatora”.
 
„Primul ministru Cîţu ar trebui să vină în faţa Parlamentului să ne prezinte un plan de redrsare economică (...) Acum e explicit în lege: va trebui să vină să prezinte un plan de redresare când depăşeşte datoria publică 50% şi să recunoască că toate veniturile românilor vor fi îngheţate. Să nu mai iasă la televizor niciun guvernant să spună că lucrurile stau altfel”, a mai declarat liderul PSD.
 
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că datoria publică a României a trecut de 50% din PIB şi acuză Guvernul de „jaf generalizat”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările