Cele mai bune glume despre numirea Vioricăi Dăncilă la BNR: „Va fi lansată bancnota 20-20“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură foto
Captură foto

Internauţii sunt în delir după numirea Vioricăi Dăncilă consultant la BNR. Pe paginile de socializare au apărut mai multe caricaturi cu fostul premier, acum în calitate de consultant al guvernatorului BNR.

Fostul premier Viorica Dăncilă, fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR, informaţiile iniţiale indicând că aceasta ar fi fost angajată pe postul de consilier al guvernatorului BNR. Imediat, pe paginile de socializare au apărut caricaturi cu fostul premier: bancnote cu chipul Vioricăi Dăncilă şi cu cifra 20-20,  o bancnotă croşetată pe care este scris: „Un mi leu“. 

Nici persoanele publice nu s-au ferit să facă glume pe acest subiect. Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a afirmat, întrebat ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru BNR că „vocea şi talentul”.

La rândul său, părintele Francisc Doboş a scris pe Facebook: „Mi-au propus să fiu consilier al Băncii Vaticanului. Aveam o părere mai bună despre ăştia“. Sebastian Lăzăroiu a anunţat că „Mai e liber un post de mecanic auto la garajul BNR.“

Glume cu Viorica Dăncilă
Glume cu Viorica Dăncilă
Glume cu Viorica Dăncilă

Times New Roman 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite