Bogdan Huţucă, atac la PSD: Continuă să joace un teatru ieftin. Pesediştii fac tot posibilul să prelungească criza politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Bogdan Huţucă a lansat un atac asupra PSD vineri, afirmând că odată cu audierile miniştrilor, social-democraţii au arătat că „joacă un teatru de proastă calitate”. Acesta acuză PSD că prelungeşte criza politică şi aminteşte că pentru guvernele Grineanu, Tudose sau Dăncilă audierile s-au făcut într-o singură zi, în timp ce audierile pentru guvernul Cîţu acestea au fost întinse pe patru zile.

„Audierile miniştrilor propuşi pentru a face parte din guvernului Cîţu demonstrează încă o dată că PSD continuă să joace un teatru de proastă calitate, fiind interesaţi doar de prelungirea crizei politice, fără să le pese că astfel vor afecta şi economia naţională”, a transmis Bogdan Huţucă.

Acesta îi critică pe social-democraţi pentru că „fac tot posibilul” să prelungească criza politică şi aminteşte că audierile miniştrilor PSD au fost comasate într-o singură zi, spre deosebire de audierile miniştrilor guvernului Cîţu, care au fost întinse pe patru zile.

„Pesediştii fac tot posibilul să prelungească criza politică, în speranţa că românii nu înţeleg ce jocuri murdare fac. Dar se înşeală, românii înţeleg foarte bine. Românii înţeleg că pesediştii au chiulit de la votul de investitură al Guvernului Orban II şi că astfel au blocat o procedură constituţională. Românii văd că pesediştii au întins audierile pe patru zile, un adevărat record dacă ne uităm că audierile pentru guvernele Grindeanu, Tudose sau Dăncilă au fost comasate într-o singură zi. Românii văd că pesediştii au decis zilele în care să aibă loc auderile, fără să stabilească şi un vot rapid în Parlament”, a adăugat liderul PNL Constanţa.

Vezi şi: Ultima zi a audierilor miniştrilor din Cabinetul Cîţu. Scandalurile şi certurile nu vor lipsi

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite