Alianţa USR-PLUS anunţă că îşi suspendă duminică orice activitate electorală. PSD şi-a anulat, anterior, toate evenimentele electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii USR-PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO  Inquam Photos / George Calin
Liderii USR-PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna FOTO  Inquam Photos / George Calin

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS au anunţat că, din respect pentru victimele de la Piatra Neamţ, a suspendat duminică orice activitate electorală. Anterior preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că social-democraţii îşi vor suspenda toate evenimentele electorale.

„Sincere condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ”, au adăugat reprezentanţii Alianţei, într-un anunţ de presă pe pagina de Facebook.

Marcel Ciolacu a anunţat duminică dimineaţă, pe Facebook, că PSD va suspenda orice acţiune de campanie, după incendiul de sâmbătă seară de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ în urma căruia 10 persoane au decedat.

 „Toţi decidenţii politici au obligaţia, în acest moment, să se ocupe exclusiv de sănătatea oamenilor, nu de alegeri”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Şapte bărbaţi şi trei femei cu vârste cuprinse între 67 şi 86 de ani care se aflau în stare critică şi primeau îngrijiri în secţia ATI şi-au pierdut viaţa în incendiul produs sâmbătă la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite