Şedinţă pe tema siguranţei în unităţile de învăţământ, la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis/ FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis/ FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, o şedinţă la Palatul Cotroceni pe tema siguranţei în unităţile de învăţământ la care vor participa prmierul, dar şi mai mulţi miniştri şi specialişti din educaţie şi sistemul sanitar. Distribuie pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a convicat pentru marţi, la ora 15.00, o şedinţă de lucru privind siguranţa publică în unităţile de învăţământ.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale vor participa prim-ministrul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila Cseke, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Corina Atanasiu, inspector general - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, şi Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

Cele mai multe dintre unităţile de învăţământ au reluat, în 8 februarie, cursurile cu prezenţa fizică a elevilor, în funcţie de incidenţa cumulată din localităţi.

De la relurea cursurilor, au fost confirmate câteva sute de cazuri de infectare atât în rândul elevilor, cât şi în rândul angajaţilor din învăţământ, însă autorităţile consideră că şcolile nu sunt focare de infecţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite