VIDEO Armata Română cucereşte platforma TikTok. Cum sunt promovate Forţele pentru Operaţii Speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un clip pe TikTok, Ministerul Apărării Naţionale promovează Forţele pentru Operaţii Speciale. „Chiar dacă pare greu de atins, nu ştii niciodată când se va întâmpla! Trebuie doar să îţi doreşti! #forţelepentruoperaţiispeciale #mapn #army”, se arată în postarea MApN.

Ministerul Apărării Naţionale are cont pe TikTok din vara anului trecut şi până acum a acumulat peste 100 de mii de urmăritori. 

„Creăm produsele astfel încat sa fie potrivite pe specificul reţelei.(...) Dezvoltăm în permanenţă reţeaua de pagini a Ministerului Apărării Naţionale şi îi pregătim pe cei care fie ne vor lua locul, fie care administreaza acum pagini sociale ale MAPN. Înainte de asta, am fost ofiţer de intendenţă, mă ocupam de achiziţii si de partea de echipare si hrănire la un batalion din Ploieşti”, a declarat, conform mediafax.ro,  căpitanul Roxana Davidovits, care se ocupă acum şi de contrul de TikTok al MApN.

Cele mai multe videoclipuri postate pe contul MApN arată bucăţi din viaţa militarilor şi a elevilor de la liceele cu profil militar. Pentru MApN, platforma oferă cadrul ideal pentru a atrage noile generaţii către o carieră militară – multe dintre postările de dinainte de criza epidemiologică sunt de la licee şi colegii militare -, dar şi să solidifice încrederea tinerilor în instituţiile de apărare ale statului.

Armata Română cucereşte platforma TikTok

     @armataromaniei

Chiar dacă pare greu de atins, nu ştii niciodată când se va întâmpla! Trebuie doar să îţi doreşti! ##forţelepentruoperaţiispeciale ##mapn ##army ♬ sunet original - armataromaniei
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite