Urmărire ca în filme în Capitală. Focuri de armă după ce un şofer fără permis a fugit de poliţie

Urmărire ca în filme în Capitală. Focuri de armă după ce un şofer fără permis a fugit de poliţie

Şoferul a fost oprit, până la urmă, de poliţişti

În această noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere din Capitală, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire faţă de un conducător auto, dar acesta a accelerat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcăreşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autoturismul în cauză a fost urmărit pe Sos. Mihai Bravu, pe Bld Cămil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde s-a reuşit devansarea autovehiculului urmărit, iar unul dintre poliţişti a coborât din autospecială pentru a încerca oprirea şi imobilizarea conducătorului auto. În acel moment, conducătorul urmărit a demarat, avariind autospeciala.

Poliţistul a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând 4 focuri în plan vertical şi unul în direcţia anvelopelor autoturismului, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere, sosite în sprijin. S-a reuşit imobilizarea vehiculului şi a conducătorului auto pe autostrada A2.
 
Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: