Un tânăr de 24 de ani, arestat preventiv după ce a atacat cu toporul o fată de 10 ani, hotărât să-i ia viaţa

Un tânăr de 24 de ani, arestat preventiv după ce a atacat cu toporul o fată de 10 ani, hotărât să-i ia viaţa

Un tanar de 24 de ani retinut pentru ca a incercat sa omoare o fata de 10 ani FOTO: IPN (arhiva)

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat preventiv marţi, după ce a încercat să omoare o fată în vârstă de 10 ani, lovind-o de trei ori cu un topor, iar apoi şi cu picioarele, fapta având loc pe stradă din mun. Săcele, Braşov.

Potrivit Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, incidentul s-ar fi petrecut pe o stradă din municipiul Săcele, jud. Braşov, tânărul „fiind înarmat cu un topor cu tăiş metalic şi coadă de lemn de aproximativ 1 m lungime. Văzând-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereuşind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul  care se reânarmase cu obiectul contondent şi care a reuşit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului iar în timp ce minora se ţinea de gardul unui imobil pentru a-şi menţine echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului.”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a dispus ieri reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului,  pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor în stare de recidivă, iar în 14 octombrie a fost prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, conform News.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările