Refugiaţi din Ucraina, prinşi la Vama Albiţa cu 1,6 milioane de dolari şi 50.000 de euro ascunşi în bagaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Cei doi ucraineni, soţ şi soţie, s-au prezentat la intrarea în România prin Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa. Poliţiştii au descoperit în bagajele lor sume impresionante de bani.

Conform Poliţiei de Frontieră, sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru a intra în România doi cetăţeni ucraineni (soţ şi soţie) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra vehiculului.

„În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genţi inscripţionate cu denumiri ale unor firme recunoscute şi sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari şi peste 50.000 euro)”, transmite Poliţia de Frontieră.

În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile şi sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm şi:

Primii refugiaţi din Ucraina au ajuns la vama Albiţa. Autorităţile vasluiene caută spaţii pentru ridicarea taberelor

Gheorghe Flutur: 15.000 de cetăţeni din Ucraina au rămas până acum pe teritoriul judeţului Suceava. Am discutat la AJOFM pentru a recruta forţă de muncă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite