Raed Arafat anunţă că a câştigat un proces intentat postului România TV. Ce daune trebuie să plătească televiziunea

Raed Arafat anunţă că a câştigat un proces intentat postului România TV. Ce daune trebuie să plătească televiziunea

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunţă, joi seară, că a câştigat în primă instanţă un proces intentat postului România TV. ”Atacurile la persoană nu trebuie să fie tolerate”, afirmă Arafat, care precizează că decizia instanţei arată clar că ”astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”. Postul tv ar trebui să-i plătească şefului DSU daune morale de 5.000 de euro.

”Atacurile la persoană nu trebuie să fie tolerate, indiferent de forma acestora, mai ales când îmbracă forma unei campanii de denigrare şi defăimare continuă şi fără precedent, încercând să dărâme imaginea şi numele unei persoane în mentalul publicului, transformând-o într-o persoană “malefica”, bazându-se pe informaţii şi povesti false, special create, sau deformate şi intens promovate. Câştigul meu de astăzi împotriva Romania Tv, la prima instanţă, este doar un prim pas şi un puternic semnal că astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”, a scris, joi seară, pe Facebook, Raed Arafat.  
 
Acesta a publicat şi o fotografie cu minuta şedinţei.  
 
Potrivit deciziei, postul tv ar trebui să plătească şefului DSU daune morale de 5.000 de euro.  
 
Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în 30 de zile.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările