Procurorul general interimar Bogdan Licu, singurul candidat pentru funcţia de prim-adjunct. Restul candidaţilor pentru funcţiile secunde din parchete

Procurorul general interimar Bogdan Licu, singurul candidat pentru funcţia de prim-adjunct. Restul candidaţilor pentru funcţiile secunde din parchete

Bogdan Licu FOTO Inquam Photos George Călin

Ministerul Justiţiei a publicat lista procurorilor selectaţi pentru interviuri în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea unor funcţii de conducere vacante la Parchetul General, DIICOT şi DNA. Procurorul general interimar Bogdan Licu a fost admis pentru interviul pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general, fiind singurul candidat înscris pentru această funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost admis pentru interviu Dimitrie-Bogdan Licu. El a fost programat la interviu în 20 ianuarie, de la ora 10.00.

Pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost admisă la interviu Maria Magdalena Militaru, tot în 20 ianuarie, de la ora 11.30.

Pentru funcţia de procuror şef secţie - Secţia de urmărire penală şi criminalistică al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au fost admişi să susţină interviuri, în 20 ianuarie, Dragoş Cojocariu, Adriana Denisa Cristodor, Romulus-Dan Varga.

Pentru funcţia de procuror şef secţie - Secţia parchetelor militare - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor susţine interviuri Marius Museanu, Ionel Corbu, Cătălin Ranco Piţu, Paul Truică, Grigore-Florin Popescu, Florin-Daniel Căşuneanu, în 27 şi 28 ianuarie.

Simona Brădiceanu a fost selectată pentru interviu pentru funcţia de procuror şef secţie-Secţia de resurse umane şi documentare-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în 28 ianuarie.

Pentru funcţia de adjunct al Procurorului şef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, au fost selectaţi pentru interviu Ioana Bogdana Albani, Oana Daniela Pâţu, Teodor Niţă, Oana-Andrea Schmidt-Hăineală, în 29 ianuarie.

Pentru funcţia de adjunct al Procurorului şef al Directiei Nationale Anticoruptie, urmează să susţină interviuri, în 30 ianuarie, Gabriela Popa,  Mădălina Scarlat, Elena Hach.

Pentru procuror şef secţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie - Direcţia Naţională Anticorupţie a fost admis la interviu Constantin-Claudiu Dumitrescu. Interviul va avea loc în 31 ianuarie, când va fi susţinut şi interviul pentru funcţia de procuror şef secţie-Secţia de combatere a corupţiei-Direcţia Naţională Anticorupţie, la care a fost selectat Silviu Paul Dumitriu.

Candidaţii vor avea la dispoziţi 30 de minute pentru susţinerea proiectului, iar 60 de minute vor fi pentru întrebări şi răspunsuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: