O fată de 13 ani, dată dispărută, a fost găsită de poliţişti la trei ore de la dispariţie. Unde se afla minora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: digi24.ro
FOTO: digi24.ro

O adolescentă din Târgu Jiu a plecat de acasă fără să le spună părinţilor unde merge, şi-a închis telefonul şi nu a mai fost de găsit. Tatăl acesteia a sunat la 112 şi a semnalat dispariţia minorei. Peste trei ore au căutat-o poliţiştii şi familia. În cele din urmă, aceasta a fost găsită în compania unor prieteni.

O minoră de 13 ani din Târgu Jiu a fost pusă în urmărire la nivel naţional, după ce tatăl său i-a anunţat, marţi, dispariţia de la domiciliu, conform digi24.ro. Cu ajutorul poliţiştilor, fata a fost găsită teafără, alături de câţiva prieteni de-ai săi.

La data de 24 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în jurul orei 20:00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.

Fata îl anunţase telefonic, în cursul după-amiezii, că urmează să plece de acasă, dar nu a revenit până la ora respectivă.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite