O echipă de medici din Danemarca a ajuns în România pentru a ajuta la tratarea pacienţilor cu COVID-19 VIDEO

O echipă de medici din Danemarca a ajuns în România pentru a ajuta la tratarea pacienţilor cu COVID-19 VIDEO

FOTO Captură video

O echipă de medici şi asistenţi din Danemarca a ajuns în noaptea de miercuri spre joi în România. Specialiştii danezi vor lucra la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima echipă medicală de sprijin sub coordonarea Mecanismului European de Protecţie Civilă şi a Agenţiei Daneze pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă (DEMA) a ajuns în România.

Danemarca a trimis doi medici şi cinci asistenţi medicali specializaţi în terapie intensivă, însoţiţi de ofiţeri din cadrul DEMA. joi, vor mai soţi în ţară un medic şi încă un asistent.

VIDEO

După 11 zile se va face schimbul cu o nouă echipă, astfel încât specialiştii danezi să ajute la tratarea pacienţilor COVID timp de 3 săptămâni.

Echipa va lucra în cadrul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş, permiţând astfel creşterea capacităţii din cadrul secţiei de Terapie intensivă, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările