Maşină de lux furată din Cehia, găsită de poliţiştii de frontieră din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Poliţia de Frontieră
FOTO Poliţia de Frontieră

O maşină de lux, un Audi A8, care fusese furat din Cehia în urmă cu aproape două săptămâni, a fost găsită de poliţiştii de frontieră într-o parcare de pe o stradă din Sighetu Marmaţiei.

„În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate.

Astfel, lucrătorii noştri au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menţionat figurează ca fiind furat din Cehia, alertă emisă de către autorităţile din Cehia în data de 23.01.2022”, a informat Poliţia de frontieră.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite