Jandarmeria, huiduită la parada de 1 Decembrie

Jandarmeria, huiduită la parada de 1 Decembrie

Jandarmeria Română a fost huiduită la parada de 1 Decembrie.  FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Echipajele Jandarmeriei Române au fost huiduite de public la trecerea pe sub Arcul de Triumf, în semn de protest faţă de violenţele arătate cetăţenilor la mitingul din 10 august. De Ziua Naţională, oamenii au ridicat mâinile şi au strigat „Ruşine!” în momentul în care convoiul jandarmilor a defilat prin mijlocul pieţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 100.000 de oameni participă la sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, atât din Bucureşti, cât şi de la Alba Iulia. Programul începe dimineaţa devreme şi se va încheia târziu în noapte. Momentul culminat este parada militară la care este prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

În Capitală, 4.000 de militari cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave şi 500 de militari din mai multe ţări aliate sau partenere participă sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 10.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf. Manifestaţii au loc, de asemenea, în majoritatea oraşelor din ţară. Rămâneţi pe Adevarul.ro pentru a afla toate detaliile acestei zile festive.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările