Elena Udrea, după decizia de extrădare: Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a deciziei CJUE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
udrea bulgaria

Elena Udrea acuză, în primul mesaj transmis după decizia de extrădare dispusă în primă instanţă de justiţia din Bulgaria, că este arestată ilegal. Declaraţiile au fost transmise de partenerul de viaţă al fostului ministru, după ce Adrian Alexandrov a vizitat-o pe Elena Udrea la arestul din Bulgaria.

“Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va multumesc tuturor celor care mă sustineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei.

Implicarea voastra îmi dă putere să trec peste acest greu moment şi îmi dă speranţă că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârsit în curând.

Le multumesc tuturor celor care se roagă pentru mine şi fetiţa mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va intorc gandurile bune si mă rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec în acest moment!", este mesajul transmis de Elena Udrea.

Justiţia din Bulgaria a decis extrădarea Elenei Udrea în România pentru ispăşirea pedepsei de 6 ani dispusă în dosarul Gala Bute. Sentinţa nu este definitivă.

Fostul ministru a fost dat în urmărire generală după ce a părăsit România în ziua condamnării. La câteva ore, a fost depistat în Bulgaria, unde a fost plasat în arest.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite