Coaliţia pentru Familie: Comitetul de iniţiativă cetăţeanească pentru revizuirea Constituţiei este dizolvat

Coaliţia pentru Familie: Comitetul de iniţiativă cetăţeanească pentru revizuirea Constituţiei este dizolvat

Coaliţia pentru Familie: comitetul de iniţiativă cetăţeanească  pentru revizuirea Constituţiei este dizolvatMihai Gheorghiu - FOTO Eduard Enea

Începând de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea Art. 48(1) din Constituţia României este dizolvat, prin efectul legii, a transmis luni Coaliţia pentru Familie printr-un comunicat de presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Începând cu data de astăzi, Comitetul de iniţiativă cetăţenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituţiei României este dizolvat, prin efectul legii.

Mulţumim tuturor susţinătorilor demersului iniţiat de comitetul nostru, mulţumim tuturor cetăţenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm şi pe această cale adânca noastră recunoştinţă pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit şi afirmat voinţa a milioane de români.

Dumnezeu să ocrotească România!“, este mesajul transmis, luni dimineaţă, de Coaliţia pentru Familie.

Doar 20,41% din totalul votanţilor înscrişi pe listele electorale s-au prezentat la vot, insuficient ca Legea fundamentală să fie revizuită, astfel încât căsătoria să fie definită clar ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, şi nu ca legătura dintre soţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: