Şase complici ai mafiotului Florian Tudor „Rechinu”, condamnaţi la aproape 40 de ani de închisoare

Şase complici ai mafiotului Florian Tudor „Rechinu”, condamnaţi la aproape 40 de ani de închisoare

"Rechinul" Florian Tudor şi locotenenţii săi Adrian Tiugan şi Adrian Enăchescu Foto eluniversal com mx

Şase foşti complici ai interlopului Florian Tudor, zis „Rechinul”, considerat liderul unei reţele din Cancun, care ar fi furat peste un miliard de dolari cu carduri clonate, au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la un total de 39 de ani de închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei şase colaboratori ai liderului reţelei mafiote din Cancun, Florian Tudor, au fost judecaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă de omor, şantaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, arată ziare.com. Dosarul instrumentat de DIICOT a fost judecat, atât în camera preliminară, cât si pe fond, în doar un an de zile. 

Cine sunt cei şase complici condamnaţi de Tribunalul Bucureşti

Poenaru Gabi Alin (42 ani) – 10 ani si 4 luni de închisoare

Ghita Razvan Alin (41 ani) – 9 ani si 4 luni de închisoare 

Minca Mihai Adrian (27 ani) – 9 ani si 4 luni de închisoare 

Ilinca Nicolae Adrian (40 ani) – 6 ani si 9 luni de închisoare 

Velcu Sorin (36 ani) – 3 ani si 4 luni de închisoare 

Miclescu Florin (32 ani) – 3 ani si 8 luni de închisoare

În cazul lui Tudor Florian, zis Rechinu, procurorii DIICOT au disjuns cauza şi continuă cercetările, după ce acesta nu a putut fi adus în România din Mexic pentru a fi audiat.

La începutul acestei luni, preşedintele Mexicului i-a facilitat interlopului român o întâlnire cu şefa Securităţii statului.

Cei şase bărbaţi condamnati în acest dosar sunt foşti parteneri ai lui Tudor Florian, care îl ajutau sa obţină sumele uriaşe de bani din bancomatele pe care le deţinea în Mexic sau din activitatea de trafic de persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările