Începe şcoala! În Bucureşti, cu 30 de şcoli fără autorizaţie de funcţionare

Începe şcoala! În Bucureşti, cu 30 de şcoli fără autorizaţie de funcţionare

Elevii într-o clasă care îndeplineşte toate normele de funcţionare

Aceste instituţii de învăţământ nu pot primi elevii în prima zi de şcoală, pe 17 septembrie, pentru că nu îndeplinesc condiţiile de funcţionare.

Ştiri pe aceeaşi temă

O parte din cele 30 de şcoli care, cel puţin deocamdată, trebuie să-şi păstreze porţile închise, nu au primit autorizaţie defuncţionare din cauză că nu îndeplinesc condiţiile de igienă. Altora le lipsesşte personalul medical sau sunt încă în proces de reabilitare, conform informaţiilor date de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB). Acestea, cu 10 zile înainte de începerea anului şcolar 2012 – 2013.

Anul trecut, în comparaţie, înainte de începerea şcolii, 76 de unităţi de învăţământ nu aveau autorizaţie, faţă de cele 30 care nu sunt pregătite anul acesta, conform anunţului făcut de Constantin Trăistaru, inspector şcolar.

Cele 30 de şcoli care nu au terminat pregătirile de începerea anului trebuie să remedieze, cumulat, 76 de obiective care nu îndeplinesc condiţiile cerute de lege, conform aceleiaşi surse.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările