Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin din Capitală

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce şi-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin din Capitală

FOTO Shutterstock

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru deţinere de armă letală după ce a uitat într-o cabină de probă dintr-un complex comercial o geantă în care se aflau un pistol cu glonţ şi un încărcător cu 8 cartuşe.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În data de  22 iunie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut un bărbat de 36 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea deţinerii şi portului fără drept a unei arme letale”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
Miercuri, în jurul orei 16:00, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că într-o cabină de probă a fost găsită o geantă în care se afla un pistol. 
 
Din primele verificări la faţa locului a rezultat că arma este una de tip letal, un pistol cu glonţ, iar în aceeaşi geantă se afla şi un încărcător cu 8 cartuşe. 
 
”Au fost declanşate investigaţiile în vederea identificării persoanei care a pierdut sau abandonat geanta în cauză. A fost identificat şi condus la audieri un bărbat de 36 de ani, acesta negând iniţial că pistolul îi aparţine. A fost dispusă măsura reţinerii, ulterior fiind arestat preventiv.”, precizează poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările