Primăria Sectorului 5 a început somarea persoanelor care deţin garaje pe domeniul public FOTO

Primăria Sectorului 5 a început somarea persoanelor care deţin garaje pe domeniul public FOTO

Potrivit primelor estimări, pe locul în care sunt aproximativ 20 de garaje, vor putea fi construite în jur de 40 de noi locuri de parcare Foto: Primăria Sectorului 5

Aproximativ 20 de garaje din Sectorul 5 vor fi desfiinţate, iar în locul acestora vor putea fi construite 40 de noi locuri de parcare, anunţă primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din sectorul 5 au constatat că 

  • s-au identificat mai multe garaje, copertine şi alte amenajări cu destinaţia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza Sectorului 5; 

  • acestea vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca pe acelaşi amplasament să fie amenajate noi locuri de parcare”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5. 

Potrivit primelor estimări, pe locul în care sunt aproximativ 20 de garaje, vor putea fi construite în jur de 40 de noi locuri de parcare. 
 
Sursa citată mai spune că Serviciul Disciplină în Construcţii va continua efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor construcţiilor tip garaj edificate fără autorizaţii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza Sectorului 5.
 
 
Sursa foto: Primăria Sectorului 5

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările