FOTOGALERIE Ilie Năstase a executat silit clubul Voinţa. Baza sportivă va fi transformată într-o arenă multifuncţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a intrat în posesia Clubului Sportiv Voinţa după aproximativ 13 ani de procese. Acesta s-a prezentat la terenul de 63.000 de metri pătraţi cu un executor judecătoresc, însă evacuarea a fost una cu scandal.

Împreună cu un executor judecătoresc şi cu jandarmii, tenismenul s-a prezentat azi, în jurul orei 11.00, pentru a-şi anunţa victoria şi pentru a-i evacua pe cei cu care s-a judecat timp de 13 ani.

Acesta a obţinut gratuit administrarea clubului sportiv pentru 49 de ani prin aprobarea Hotărârii de Guvern definitive, cu numărul 946. 



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Ilie Năstase şi logodnica lui în timpul executării silite a Clubului Sportiv Voinţa!

Evacuarea clubului Voinţa  a fost una cu scandal între cele două părţi, însă într-un final au căzut de comun acord.

„După ce instanţa mi-a dat câştig de cauză, cei care ocupă Clubul Sportiv Voinţa au fost de acord să-l elibereze în două săptămâni. Însă, când am ajuns azi aici, ei nu ridicaseră nimic şi mai mult, când le-am zis să-l elibereze, au început să aducă injurii“, a declarat Ilie Năstase pentru bucuresti.adevarul.ro.

„Se ţigănesc în ultimul hal! Au venit să ne filmeze, ca şi cum noi am fi încălcat legea“, a spus Brigitte Sfat, logodnica tenismenului, prezentă la faţa locului.

Mai mult, Năstase susţine că din cauza acestor procese care s-au judecat într-un timp foarte lung a pierdut şi investiori importanţi.



CLICK pe imagini pentru fotogalerie!


Acesta îi acuză pe cei care foloseau terenul că îl închiriau fără drept altor oameni, în condiţiile în care baza sportivă era administrată de Ministerul Tineretului şi Sportului. 

Tenismenul vrea să transforme clubul Voinţa într-o arenă multifuncţională sportiv-recreativă-comercială, care să includă terenuri de tenis în aer liber şi acoperite, piscine, sala de sport, terenuri de squash, parc acvatic, hotel, poligoane de alpinism, centru medical, dar şi clădire de birouri.

Mai mult, Năstase vrea să reabiliteze şi staţia de metrou Aurel Vlaicu în aşa fel încât să se poate face accesul la arena multifuncţională „Fundaţia Ilie Năstase“ direct din metrou.

„Ar trebui să facă puşcărie dacă nu respectă legea. Sunt nume sonore internaţionale care doresc să se implice în proiect şi nu pot din cauza acestei lupre nesfârşite“, a spus Ilie Năstase.

De cealaltă parte, Vasile Ţiroiu, preşedintele Clubului Sănătatea şi al Asociaţiei Municipale de Tenis, susţine că părinţi Brigittei Sfat deţineau o parte din pământul pe care a funcţionat până acum Clubul Sportiv Voinţa.

„Suntem convinşi că aici vor fi blocuri şi vile. Nici măcare nu ne-au arătat procesul verbal“, a mărturisit Ţiroiu.

„Se va acţiona în instanţă, nu va rămâne aşa“, susţine şi Dan Trifu, pereşedintele Fundaţiei Eco-civica.

Ilie Năstase a câştigat cei 63.000 de metri pătraţi de teren, unde funcţionează clubul Voinţa. Proprietarii clubului sportiv trebuie să evacueze terenul în 30 de zile.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfat la Clubul Sportiv Voinţa foto: Marian Iliescu Ilie Năstase şi Brigitte Sfat la Clubul Sportiv Voinţa foto: Marian Iliescu

Dacă ţi-a plăcut ştirea dă-ne LIKE pe pagina de Facebook

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite